Veslefjelltinden (2157moh)

På vei opp mot Veslefjelltinden, men først Hurrbran

Veslegjelltinden er en topptur i enkelt terreng fra Leirdalen på over 2000m. Turen går mellom to bratte sider fra Skagsnebb og loftet før du når Hurrbrean med sitt brefall. I område er det flere muligheter for en lengre dag ute i fjellet.

Galdhøpiggen (2469moh)

På vei opp med hytta på toppen av Galdhøpiggen bak.

Norges høyeste fjell, og en veldig fin topptur på ski. Galdhøpiggen kan gås fra både Spiterstulen (1093moh) og Juvvasshytta (1848moh). Juvvasshytta innebærer en tur over bre, men enkelt skredterreng. Fra Spiterstulen Vil turen bli lenger, flere høydemeter og bedre skikjøring i utfordrende terreng.

Sokse (2189moh)

Bilde av Sokse fra Leirbrean

Sokse er ikke en spesielt populær skitopp, men dersom man ønsker å ta i bruk isøks og stegjern er dette absolutt en topp å ta med seg om man er i området.

Storebjørn (2222moh)

Bilde av Storebjørn fra Bjørnskardet

Storebjørn er en av Jotunheimens mest ikoniske topper og en populær vårtur. Turen kan gås både Krossbu og Leirdalen/Leirvassbu.

Loftet (2170moh)

Vesleloftet fra nord

Loftet er en av de mest tilgjengelige toppene på over 2000m i området. Normalt brøytes det hit selv om Sognefjellet er stengt, dette gjør Loftet til en topptur som kan gås igjennom hele vinteren.