Fannaråki (2068moh)

Toppen av Fannaråki med Fannaråkihytta

En av Jotunheimens klassikere. På toppen ligger DNT sin hytte, men denne er normalt stengt igjennom vinteren og våren.

Dyrhaugstinden (2150moh)

Bilde fra vestsiden av Fannaraki med Dyrhaugstinden i bakgrunn

Stor og bred flanke med mange høydemeter. Fra skitoppen er det mulig å tinderangle bort til varden på toppen av Dyrhaugstinden.

Veslefjelltinden (2157moh)

På vei opp mot Veslefjelltinden, men først Hurrbran

Veslegjelltinden er en topptur i enkelt terreng fra Leirdalen på over 2000m. Turen går mellom to bratte sider fra Skagsnebb og loftet før du når Hurrbrean med sitt brefall. I område er det flere muligheter for en lengre dag ute i fjellet.

Galdhøpiggen (2469moh)

På vei opp med hytta på toppen av Galdhøpiggen bak.

Norges høyeste fjell, og en veldig fin topptur på ski. Galdhøpiggen kan gås fra både Spiterstulen (1093moh) og Juvvasshytta (1848moh). Juvvasshytta innebærer en tur over bre, men enkelt skredterreng. Fra Spiterstulen Vil turen bli lenger, flere høydemeter og bedre skikjøring i utfordrende terreng.

Mefjellet (1386moh)

Bilde av Mefjellet tatt fra Synshorn

Mefjellet er en kort tur med utgangspunkt fra Bygdin og er en fin tur å kombinere med Synshorn.

Sokse (2189moh)

Bilde av Sokse fra Leirbrean

Sokse er ikke en spesielt populær skitopp, men dersom man ønsker å ta i bruk isøks og stegjern er dette absolutt en topp å ta med seg om man er i området.

Storebjørn (2222moh)

Bilde av Storebjørn fra Bjørnskardet

Storebjørn er en av Jotunheimens mest ikoniske topper og en populær vårtur. Turen kan gås både Krossbu og Leirdalen/Leirvassbu.

Rasletinden (2105moh)

Rasletind fra veien

En trygg og enkel topptur som tar deg til en av Jotunheimens mange 2000 meters topper. Turen opp er slak og egnet for randonee og fjellski. Turen går enkelt terreng ved rett valg av rute.

Synshorn (1475moh)

Bilde av Synshorn tatt fra Mefjellet

Synshorn er en kort tur med utgangspunkt fra Bygdin med mange muligheter for varigert skiskjøring. Av den grund er Synshorn ofte kalt Synshorn Randoneepark.