Kaldtinden (115moh)

Bilde er generisk i mangel av et beskrivende bilde

Kaldtinden er de klassiker i Måndalen som går i enkelt terreng. Fra topper får du flott utsikt over fjordene, og de alpine toppene.

Storhesten (1023moh)

På vei ned Storhesten en vår dag.

Storhesten er en kort og trygg tur som er fin å avslutte helgen med, eller på dager med høy skredfare. Turen har en jevn bratthet på under 27 grader.

Storebottskarvet (1719moh)

Storbottskarvet er en enkelt tur godt egnet for de som ønsker å gå i enkelt skredterreng. Turen er lite egnet for dager med dårlig sikt.

Veslefjelltinden (2157moh)

På vei opp mot Veslefjelltinden, men først Hurrbran

Veslegjelltinden er en topptur i enkelt terreng fra Leirdalen på over 2000m. Turen går mellom to bratte sider fra Skagsnebb og loftet før du når Hurrbrean med sitt brefall. I område er det flere muligheter for en lengre dag ute i fjellet.

Mefjellet (1386moh)

Bilde av Mefjellet tatt fra Synshorn

Mefjellet er en kort tur med utgangspunkt fra Bygdin og er en fin tur å kombinere med Synshorn.

Rasletinden (2105moh)

Rasletind fra veien

En trygg og enkel topptur som tar deg til en av Jotunheimens mange 2000 meters topper. Turen opp er slak og egnet for randonee og fjellski. Turen går enkelt terreng ved rett valg av rute.

Synshorn (1475moh)

Bilde av Synshorn tatt fra Mefjellet

Synshorn er en kort tur med utgangspunkt fra Bygdin med mange muligheter for varigert skiskjøring. Av den grund er Synshorn ofte kalt Synshorn Randoneepark.

Gaustatoppen (1883moh)

Bilde er generisk i mangel av et beskrivende bilde

Gaustatoppen er en enkel tur som tar deg til en topp med utrolig utsikt. Ønsker du ikke å gå opp, eller ønsker du flere turer ned går det heis til toppen.