- Inspirasjon til din neste tur

Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Goksøyra (1315moh)

Fra toppen av Goksøyra med Eikesdalsvatnet i bakgrunn

Goksøyra har en utrolig fin utsikt nedover Eikesdalsvatnet som i seg selv er verdt turen. Turen byr også på fin skikjøring, og muligheten for brattere skikjøring for de som ønsker det.

Slettind (1592moh)

Slettind fra parkeringen

En enkelt og trygg topptur som passer for hele familie. Slettind ser en del vind, men har flere nedsenkninger som samler snø.

Fannaråki (2068moh)

Toppen av Fannaråki med Fannaråkihytta

En av Jotunheimens klassikere. På toppen ligger DNT sin hytte, men denne er normalt stengt igjennom vinteren og våren.

Sautinden (596moh)

Bilde er generisk i mangel av et beskrivende bilde

Sautind er en enkel tur som byr på fantastisk utsikt utover Austnedfjorden. Turen kan enkelt gjøres lengre med en tur opp til Pilan.

Pilan (755moh)

På vei opp siste biten til Pilan

Pilan er en fin og trygg tur. Turen gir et godt innblikk i de lokale snøforholdene i området med tanke på turer de neste dagene.

Leinenøse (1675moh)

Bilde av Leinenøse fra et godt stykke unna.

Leinenøse er en klassiker i Hemsedal og en sentrumsnær topptur som går i enkelt terreng. Her finner du nesten alltid god snø i skogen på vei opp.

Harahorn (1581moh)

Bilde av skikjører på toppen av Harahorn

Harahorn er en kort og fin tur som starter på 1120 meter, noe som gir denne turen en lang sesong. Turen egner seg godt som en lett tur før man setter seg i bilen hjem, eller på våren da snøen ligger lenge. Passer dessuten godt som en familie/nybegynnertur.

Nibbi (1741moh)

En skikjører på vei ned fra Nibbi med Skogshorn i bakgrunn

Nibbi er en av Hemsedals mest populære toppturer. Turen går i en renneformasjon som normalt samler snø, på tross av at det ofte er avblåst på sidene. Om våren ligger snøen her lenge, og den sørvendte siden får mye snø som gjør dette til en populær vårtur. Turen er godt egnet for hele familien.

Råskardfjellet (1609moh)

1609 er oppkalt etter høyden på fjellet som henter Råskardfjellet. Det er en veldig populær tur i Hemsedal, blant annet fordi den normalt har god snø i hele eller deler av turen.