- Inspirasjon til din neste tur

Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

Ønsker ditt firma annonser på Topptursentralen?

Om Topptursentralen

Topptursentralen er en dedikert ressurs for turbeskrivelser, spesielt rettet mot toppturer på ski. Vårt nettsted har blitt en betrodd kilde for skientusiaster. Våre turbeskrivelser er utarbeidet av skientusiaster tilknyttet Topptursentralen.

Vi ble etablert i 2021 og har opplevd kontinuerlig vekst. I løpet av 2022 hadde Topptursentralen over 26 000 unike brukere og mer enn 200 000 sidevisninger. Hittil i 2023 har vi hatt 39 000 unike brukere og mer enn 320 000 sidevisninger.

Geografisk målretting 

Topptursentralen gir deg også muligheten til å målrette annonsene dine geografisk. Du kan velge spesifikke områder blant følgende:

  • Hemsedal
  • Jotunheimen
  • Lofoten
  • Oppdal
  • Romsdal
  • Sunndal
 

Priser

Vi bruker CPM (cost-per-thousand-impressions) som prisstruktur. Når du bestiller annonsering, angir du antall tusen visninger du ønsker. Annonsen din vil være synlig på våre sider til den har blitt vist det angitte antallet ganger for Topptursentralens brukere. Annonsene blir vist uavhengig av brukerens enhet.

Pris per CPM: Ta forbindelse for pris. 

Størrelser:
Desktop 1000x300px.
Mobil 320x250px.

Sesongbasert annonsering 

Vi tilbyr fleksible annonseringsløsninger som lar deg bestemme perioden annonsen skal vises. Dersom det totale antallet kjøpte visninger ikke blir vist i denne perioden, vil beløpet for de manglende visningene bli refundert til deg som kunde.

Annonsør

Som annonsør står du selv ansvarlig for annonsen. Annonsen sendes til oss som png, jpg, giff eller URL. Max størrelse er 150kb.

Ved spørsmål eller for å bestille annonseplassering, er du velkommen til å kontakte oss på e-post: post@topptursentralen.no.

 

Kristoffersens Topptursentral

Org nr. 927 612 399